Solceller från Roslagssol

Roslagssol förvandlar ditt tak till en kraftfull energikälla. Med våra toppmoderna solcellslösningar kan du dra nytta av solens outsinliga energi, minska dina energikostnader och stödja en hållbar framtid.

Våra solpaneler är inte bara effektiva utan också estetiskt tilltalande, perfekt designade för att komplettera ditt hem.

Ta steget mot en grönare och mer hållbar framtid idag. Kontakta Roslagssol för att börja din solcellsresa mot en mer hållbar och kostnadseffektiv livsstil.

Tillsammans kan vi skapa en ljusare framtid för oss alla med solceller.

Föregående bild
Nästa bild
Installerad effekt
+ 0 kW
Sålda solpaneler
+ 0 st
Nöjda kunder
+ 0

Mer än solceller - vår helhetslösning för hushåll

Innovativa solcellslösningar

Våra solceller är utvecklade med den senaste teknologin för att säkerställa maximal effektivitet. 

Från kompakta designalternativ till kraftfulla högeffektiva modeller, har vi lösningar som passar varje hem och livsstil.

Skräddarsydd solcellsanläggning

Varje hem och varje familj är unik. Därför erbjuder vi personligt anpassade solenergilösningar som möter dina specifika behov och förutsättningar.

Oavsett om det gäller storlek, kapacitet eller design, ser vi till att du får den optimala lösningen.

Förnya ditt hem med solkraft

Solceller erbjuder en revolutionerande möjlighet att utnyttja solens kraft direkt i ditt eget hem. Genom att installera solpaneler, kan du förvandla ditt tak till en kraftstation som producerar ren, förnybar energi.

Detta minskar inte bara dina energikostnader utan bidrar även till en mer hållbar planet.

Räntefri avbetalning i 36 månader

Vi är stolta att kunna presentera ett samarbete med Wasa Kredit som gör att vi kan erbjuda en räntefri avbetalningsplan i 36 månader på din nya solcellsanläggning från Roslagssol. 

Erbjudandet gäller nya installationer av ett komplett solcellssystem med solceller, montagesystem, växelriktare och driftsättning.

Solceller företag ikon roslalgssol

Solceller för företag

Roslagssol erbjuder solceller för företag med 30 års garanti.

Batterilagring batteri roslagssol solceller ikon

Batterilagring

Installera ett batteri för en effektiv energilagring och använd din sparade solel när solen inte skiner.

Laddbox solceller ikon roslagssol

Laddbox

Ladda elbilen i ditt hem eller på jobbet med en smart och uppkopplad laddbox.

Stefan A
Åkersberga

Som många andra överväldigades jag av många alternativ till solceller och installatörer och paket men efter att ha väntat förgäves 9 månader på installation av ett annat större bolag vände jag mig lokalt och då till Photonic. Det tog 3 månader från avtal till installation. Photonic är lyhörda, kompetenta samt prisvärda trots bra produkter. Höjdpunkten var när de väldigt hjälpsamt och mer därtill såg till att alla punkter i besiktningen blev tillfredställda. Rekommenderas starkt!

Cajsa J
Ljusterö

Snabb och bra installation = inga förseningar. Trevliga och professionella genom hela kedjan från försäljning, installation och efterarbete. Besiktning godkänd efter ett par mindre punkter som genast åtgärdades. Min installation blev klar på sensommaren. Nu full vinter med massa snö på cellerna tyvärr. Jag önskar snabb vår och att anläggningen kickar igång igen utan problem.

Wei T
Norrtälje

Proffs i hela processen. Trevlig och hjälpsam personal. Produkten fungerar precis som det enligt specifikationer. Rekommenderar starkt denna företag för solceller.

Lämna dina uppgifter så berättar vi mer om våra solceller och erbjudanden

Kontaktformulär Kort

Solceller – steg för steg

Så här går det till när du köper solceller från Roslagssol. 

Första kontakt

Skicka in en intresseanmälan eller kontakta oss på tel:

Tillsammans med vår solcellsexpert går ni igenom era förutsättningar och behov.

Hembesök

Vi kommer hem till dig för att utvärdera ditt tak och dina möjligheter för att maximera din solcellsavkastning.

Solcellsförslag

Efter vårt besök får du ett förslag av våra solcellsexperter tillsammans med vår offert. 

Installation

Efter godkänd offert påbörjar vi installationen av din solcellsanläggning.  Du får en app där du kan övervaka din solcellsanläggning.

Producera solel

Grattis! Du producerar nu förnybar el med din nya solcellsanläggning.

solpaneler hus roslagssol installation

Solceller - En lysande framtid

I en värld där hållbarhet och grön energi blir allt viktigare, står solceller i centrum för denna transformation. Med solceller omvandlar vi solens strålar till ren och förnybar energi, vilket inte bara minskar vårt beroende av fossila bränslen utan också våra energikostnader. Tekniken bakom solceller utvecklas kontinuerligt, vilket gör dem mer effektiva och tillgängliga för allt fler.

Roslagssol är i framkant av denna utveckling, och genom våra solcellslösningar erbjuder vi en möjlighet att aktivt bidra till en renare och mer hållbar framtid. Med solenergi som en ständigt växande kraftkälla är solceller inte bara en smart investering för idag, utan också en säker satsning för en lysande framtid.

Vanliga frågor & svar

Solceller omvandlar solens ljus till elektricitet genom en process som kallas för fotovoltaik. Denna energi kan sedan användas direkt i ditt hem eller lagras för senare bruk.

Kostnaden varierar beroende på storleken och typen av system du väljer. Vi erbjuder en kostnadsfri konsultation för att ge dig en exakt prisuppgift.

Solceller är mycket hållbara och har en förväntad livslängd på över 25 år.

Solceller kräver minimalt underhåll. Det är dock bra att regelbundet kontrollera att inga föremål skuggar panelerna och att de är rena.

Ja, solceller producerar el även under molniga dagar och under vintern, dock med lägre effektivitet än under soliga dagar.

Överskottet kan matas tillbaka till elnätet. Beroende på ditt elavtal kan du få ersättning för detta överskott.