Batterilagring för företag

Optimera ert energiflöde

I en tid då hållbarhet och kostnadseffektivitet är avgörande för varje företags framgång, erbjuder Roslagssol innovativa batterilagringslösningar.

Dessa system är inte bara en viktig del i övergången till förnybar energi, utan erbjuder också ekonomiska fördelar genom effektivare energianvändning och minskade driftkostnader.

Med Roslagssols batterilagringslösningar kan ert företag ta ett avgörande steg mot en mer hållbar och kostnadseffektiv energianvändning. 

Kontakta oss för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa er att uppnå era energimål.

growatt batteri solcellcer roslagssol
Installerad effekt
+ 0 kW
Sålda solpaneler
+ 0 st
Nöjda kunder
+ 0

Tjäna pengar med ditt batteri

Roslagssol tar nu ett stort steg inom energiinnovation genom att erbjuda batterier för lastbalansering av elnätverket.

Denna tjänst, som utförs i samarbete med CheckWatt, utnyttjar den senaste tekniken för att inte bara optimera din energianvändning utan också bidra till ett mer stabilt och effektivt elnät.

Fördelar med batterilagring för lastbalansering

  1. Ekonomisk fördel: Genom att ansluta ditt batterilager till CheckWatts virtuella kraftverk kan du tjäna pengar genom att hjälpa till att balansera elnätet. Detta utgör en lönsam användning av ditt batterilager​​​​.

  2. Flexibilitet i energiförbrukning: Batterilagring gör det möjligt att ladda när elpriserna är låga och använda lagrad energi när priserna är höga, vilket sänker dina totala elkostnader​​​​.

  3. Bidrar till elnätets stabilitet: Genom att delta i stödtjänster hjälper ditt batterilager till att upprätthålla frekvensen och balansen i elnätet, vilket är viktigt för att säkerställa ett driftsäkert elsystem​​.

  4. Ökad självförsörjning: Med batterilagring kan du öka din egenanvändning av solel genom att lagra överskottet och använda det när solen inte skiner​​.

  5. Reservkraft vid strömavbrott: Ett batterilager kan också ge dig reservkraft under strömavbrott, vilket ökar din säkerhet och minskar beroendet av det externa elnätet​​.

  6. Övervakning och optimering: Med tillgång till CheckWatts EnergyInBalance-plattform får du detaljerad överblick och kontroll över ditt energisystem, vilket gör det lätt att förstå och optimera din energianvändning​​​​.

Räntefri avbetalning i 36 månader

Vi är stolta att kunna presentera ett samarbete med Wasa Kredit som gör att vi kan erbjuda en räntefri avbetalningsplan i 36 månader på din nya solcellsanläggning från Roslagssol. 

Erbjudandet gäller nya installationer av ett komplett solcellssystem med solceller, montagesystem, växelriktare och driftsättning.

Solceller företag ikon roslalgssol

Solceller för företag

Roslagssol erbjuder solceller för företag med 30 års garanti.

Laddbox solceller ikon roslagssol

Laddbox

Ladda elbilen i ditt hem eller på jobbet med en smart och uppkopplad laddbox.

Solceller hus IKON roslagssol

Solceller för hus

Solceller, växelriktare och montagesystem för villa och fritidshus med 30 års garanti.

Johan

Roslagsbro

Stort tack, vilken personlig service och då snabb leverans med rätt pris på solcellsanläggningen, allt gick som smort, proffs. Kan rekommendera till 100%

Peter

Norrtälje

Stort tack, vilken personlig service och då snabb leverans med rätt pris på solcellsanläggningen, allt gick som smort, proffs. Kan rekommendera till 100%

Sandra

Vallentuna

Stort tack, vilken personlig service och då snabb leverans med rätt pris på solcellsanläggningen, allt gick som smort, proffs. Kan rekommendera till 100%

Lämna dina uppgifter så berättar vi mer om våra tjänster och erbjudanden

Kontaktformulär Standard
solpaneler hus roslagssol installation

Solceller - En lysande framtid

I en värld där hållbarhet och grön energi blir allt viktigare, står solceller i centrum för denna transformation. Med solceller omvandlar vi solens strålar till ren och förnybar energi, vilket inte bara minskar vårt beroende av fossila bränslen utan också våra energikostnader. Tekniken bakom solceller utvecklas kontinuerligt, vilket gör dem mer effektiva och tillgängliga för allt fler.

Roslagssol är i framkant av denna utveckling, och genom våra solcellslösningar erbjuder vi en möjlighet att aktivt bidra till en renare och mer hållbar framtid. Med solenergi som en ständigt växande kraftkälla är solceller inte bara en smart investering för idag, utan också en säker satsning för en lysande framtid.

Vanliga frågor & svar

Batterilagring innebär att lagra elektrisk energi i ett batteri för senare användning. Det kan användas för att lagra överskott av solel eller laddas när elpriserna är låga för att användas när priserna är högre.

Batterilagring kan hjälpa till att minska elkostnader, öka energioberoendet, ge backup vid strömavbrott, och möjliggöra en större användning av självproducerad solel.

Ja, med modern teknologi och rätt installation är batterilagring mycket säker. Det är viktigt att följa alla säkerhetsriktlinjer och underhållsrekommendationer.

Detta beror på ditt energibehov, storleken på din solcellsanläggning och hur mycket energi du vill lagra. Våra experter kan hjälpa till att dimensionera rätt lösning för ditt företag.

Batterier kräver minimalt underhåll. Det är dock viktigt att regelbundet kontrollera systemet och följa tillverkarens rekommendationer för att säkerställa batteriets optimala prestanda och livslängd.

Genom att lagra och använda mer av den solel du producerar, minskar du behovet av energi från fossila bränslen, vilket bidrar till minskade koldioxidutsläpp och en renare miljö.