Laddbox hemma

Enkel och effektiv laddning för din elbil

Att äga en elbil är ett stort steg mot en mer hållbar livsstil, och med Roslagssols laddbox blir upplevelsen ännu bättre.

Vår laddbox är utformad för att ge dig en snabb, säker och effektiv laddning direkt i ditt eget hem.

Kombinera din Laddbox med solceller från Roslagssol för en ännu grönare laddningsupplevelse. Använd solenergi för att ladda din bil, vilket minskar din klimatpåverkan ytterligare.

Laddbox Zaptec Go

Laddbox i hemmet från Roslagssol

Enkel installation

Vår laddbox är enkel att installera och kan anpassas efter ditt hem och dina behov. 

Oavsett om du har en egen garageplats eller en dedikerad parkeringsplats, ser vi till att din laddningslösning är optimal.

Snabb och säker laddning

Med vår laddbox får du en snabbare laddning jämfört med vanliga eluttag, vilket betyder att din elbil alltid är redo när du behöver den.

Dessutom är säkerheten vår högsta prioritet, så du kan ladda din bil utan bekymmer.

Smart teknik

Vår laddbox är utrustad med smart teknik som låter dig övervaka och styra laddningen via en app.

Detta gör det möjligt att ladda när elpriserna är som lägst eller när din solcellsanläggning producerar som mest energi.

Installerad effekt
+ 0 kW
Sålda solpaneler
+ 0 st
Nöjda kunder
+ 0

Räntefri avbetalning i 36 månader

Vi är stolta att kunna presentera ett samarbete med Wasa Kredit som gör att vi kan erbjuda en räntefri avbetalningsplan i 36 månader på din nya solcellsanläggning från Roslagssol. 

Erbjudandet gäller nya installationer av ett komplett solcellssystem med solceller, montagesystem, växelriktare och driftsättning.

Solceller företag ikon roslalgssol

Solceller för företag

Roslagssol erbjuder solceller för företag med 30 års garanti.

Batterilagring batteri roslagssol solceller ikon

Batterilagring

Installera ett batteri och använd din sparade solel när solen inte längre lyser.

Solceller hus IKON roslagssol

Solceller för hus

Solceller, växelriktare och montagesystem för villa och fritidshus med 30 års garanti.

Johan

Roslagsbro

Stort tack, vilken personlig service och då snabb leverans med rätt pris på solcellsanläggningen, allt gick som smort, proffs. Kan rekommendera till 100%

Peter

Norrtälje

Stort tack, vilken personlig service och då snabb leverans med rätt pris på solcellsanläggningen, allt gick som smort, proffs. Kan rekommendera till 100%

Sandra

Vallentuna

Stort tack, vilken personlig service och då snabb leverans med rätt pris på solcellsanläggningen, allt gick som smort, proffs. Kan rekommendera till 100%

Lämna dina uppgifter så berättar vi mer om våra tjänster och erbjudanden

Kontaktformulär solceller hus
solpaneler hus roslagssol installation

Solceller - En lysande framtid

I en värld där hållbarhet och grön energi blir allt viktigare, står solceller i centrum för denna transformation. Med solceller omvandlar vi solens strålar till ren och förnybar energi, vilket inte bara minskar vårt beroende av fossila bränslen utan också våra energikostnader. Tekniken bakom solceller utvecklas kontinuerligt, vilket gör dem mer effektiva och tillgängliga för allt fler.

Roslagssol är i framkant av denna utveckling, och genom våra solcellslösningar erbjuder vi en möjlighet att aktivt bidra till en renare och mer hållbar framtid. Med solenergi som en ständigt växande kraftkälla är solceller inte bara en smart investering för idag, utan också en säker satsning för en lysande framtid.

Vanliga frågor & svar

En laddbox är en dedikerad laddstation för elbilar som erbjuder snabbare och säkrare laddning än ett vanligt eluttag. Den är utrustad med specialfunktioner som överbelastningsskydd och kan integreras med smarta hemsystem.

Laddningstiden beror på bilens batteristorlek och laddboxens kapacitet. I allmänhet kan en laddbox ladda en bil mycket snabbare än ett vanligt hushållsuttag. Ofta mellan 7-22 kW.

Installationen av en laddbox bör utföras av en kvalificerad elektriker. Roslagssol erbjuder en fullständig installationstjänst för att säkerställa att din laddbox installeras korrekt och säkert.

Ja, det är möjligt att integrera din laddbox med solceller för att utnyttja solenergi för att ladda din elbil, vilket gör laddningen ännu mer miljövänlig.

De flesta moderna laddboxar är kompatibla med alla typer av elbilar. Vi rekommenderar dock att du bekräftar kompatibiliteten med din specifika bilmodell.

Laddboxar från Roslagssol är utrustade med flera säkerhetsfunktioner, såsom överbelastningsskydd, jordfelsbrytare och inbyggda säkerhetsåtgärder för att förhindra överhettning.