Laddstation för företag

Smarta och hållbara laddningslösningar

För företag som vill ligga i framkant med hållbarhet och teknologi är installation av laddboxar för elbilar ett måste. Med Roslagssols laddboxar får ni en pålitlig, effektiv och användarvänlig laddningslösning som passar alla typer av företagsmiljöer.

Roslagssol är här för att hjälpa ert företag att ta steget mot en grönare och mer effektiv framtid. 

Kontakta oss för mer information om våra laddboxlösningar för företag.

En elegant, svart Laddbox ZAPTEC Pro laddstation för elfordon har en cirkulär grönt upplyst logotyp högst upp i mitten, en liten rund knapp under den och en laddningskontakt i botten. Den är monterad på en vit bakgrund.

Laddbox på företaget

Ökad attraktionskraft

Genom att erbjuda laddmöjligheter attraherar ni miljömedvetna kunder och medarbetare.

Kostnadseffektivitet

Minska företagets transportkostnader genom att underlätta övergången till eldrivna företagsfordon.

Anpassade laddstationer

Vi erbjuder laddlösningar som kan skräddarsys för att passa just ert företags storlek och behov, oavsett om det är för en mindre parkering eller en större företagsflotta.

Installerad effekt
+ 0 kW
Sålda solpaneler
+ 0 st
Nöjda kunder
+ 0

Räntefri avbetalning i 36 månader

Vi är stolta att kunna presentera ett samarbete med Wasa Kredit som gör att vi kan erbjuda en räntefri avbetalningsplan i 36 månader på din nya solcellsanläggning från Roslagssol. 

Erbjudandet gäller nya installationer av ett komplett solcellssystem med solceller, montagesystem, växelriktare och driftsättning.

En enkel illustration som visar en gul sol som skiner ovanför en svart solpanel. Solen har åtta strålar som sträcker sig utåt, och solpanelen är uppbyggd av ett rutnät med sex rektangulära sektioner, perfekt för att visa upp solceller för företag.

Solceller för företag

Roslagssol erbjuder solceller för företag med 30 års garanti.

En ikon som visar ett batteri med en blixt över, som symboliserar laddning eller högenergikapacitet, perfekt för att illustrera batterilagringslösningar. Batterikonturen är svart och blixten är orange.

Batterilagring

Installera ett batteri och använd din sparade solel när solen inte längre lyser.

Ikon av ett hus med solpaneler på taket och solen skiner ovanför. Huset har en dörr och två fönster, och linjer till vänster om huset antyder rörelse eller vind.

Solceller för hus

Solceller, växelriktare och montagesystem för villa och fritidshus med 30 års garanti.

Johan

Roslagsbro

Stort tack, vilken personlig service och då snabb leverans med rätt pris på solcellsanläggningen, allt gick som smort, proffs. Kan rekommendera till 100%

Peter

Norrtälje

Stort tack, vilken personlig service och då snabb leverans med rätt pris på solcellsanläggningen, allt gick som smort, proffs. Kan rekommendera till 100%

Sandra

Vallentuna

Stort tack, vilken personlig service och då snabb leverans med rätt pris på solcellsanläggningen, allt gick som smort, proffs. Kan rekommendera till 100%

Lämna dina uppgifter så berättar vi mer om våra tjänster och erbjudanden

Kontaktformulär solceller hus
En person som bär skyddsutrustning installerar Solceller för villa på ett bostadshustak med flera redan installerade paneler. Bakgrunden visar en molnig himmel och några träd.

Solceller - En lysande framtid

I en värld där hållbarhet och grön energi blir allt viktigare, står solceller i centrum för denna transformation. Med solceller omvandlar vi solens strålar till ren och förnybar energi, vilket inte bara minskar vårt beroende av fossila bränslen utan också våra energikostnader. Tekniken bakom solceller utvecklas kontinuerligt, vilket gör dem mer effektiva och tillgängliga för allt fler.

Roslagssol är i framkant av denna utveckling, och genom våra solcellslösningar erbjuder vi en möjlighet att aktivt bidra till en renare och mer hållbar framtid. Med solenergi som en ständigt växande kraftkälla är solceller inte bara en smart investering för idag, utan också en säker satsning för en lysande framtid.

Vanliga frågor & svar

En laddbox är en dedikerad laddstation för elbilar som erbjuder snabbare och säkrare laddning än ett vanligt eluttag. Den är utrustad med specialfunktioner som överbelastningsskydd och kan integreras med smarta stysystem.

Laddningstiden beror på bilens batteristorlek och laddboxens kapacitet. I allmänhet kan en laddbox ladda en bil mycket snabbare än ett vanligt uttag. Ofta mellan 7-22 kW.

Installationen av en laddbox bör utföras av en kvalificerad elektriker. Roslagssol erbjuder en fullständig installationstjänst för att säkerställa att din laddbox installeras korrekt och säkert.

Ja, det är möjligt att integrera din laddbox med solceller för att utnyttja solenergi för att ladda din elbil, vilket gör laddningen ännu mer miljövänlig.

De flesta moderna laddboxar är kompatibla med alla typer av elbilar. Vi rekommenderar dock att du bekräftar kompatibiliteten med din specifika bilmodell.

Laddboxar från Roslagssol är utrustade med flera säkerhetsfunktioner, såsom överbelastningsskydd, jordfelsbrytare och inbyggda säkerhetsåtgärder för att förhindra överhettning.